Üniversitemizin akademik ve idari alandaki işleyişini yakından takip eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Üniversitemiz Genel Sekreterliği tarafından düzenli aralıklarla gerçekleştirilen Daire Başkanları Toplantısına katıldı. 10 Mart 2020 tarihinde Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Genel Sekreter Yardımcısı ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Osman Savaş Çetiner, Personel Daire Başkanı Mehmet Aksoy, Bilgi İşlem Daire Başkanı Canfer Memoğlu, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Süleyman Çelik, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Fahrettin Yüksel, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Şenol Bayram, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hakan Seyfi ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dilber Sarıkaya katıldı.