Ayberk ÖZEŞ

Aslen AKSARAY Güzelyurt ilçesinden olan Ayberk ÖZEŞ 1975 de Ankara da doğdu.

İlköğrenimini şimdiki adı Ankara Ticaret Odası olan Şehit Mevlüt Meriç İlkokulunda, Ortaokulu Hüseyin Güllüoğlu, Lise öğrenimini ise Fatih Sultan Mehmet Lisesinde tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı (MBA) tamamladı.

1998 Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğünde çalışma hayatına başlayan ÖZEŞ, Kurum içerisinde çeşitli birimlerde görev yapmıştır.

1998 – 2008 EGO Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğünde Memur,

2009 - 2011 EGO Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürlüğünde Memur,

2011 - 2015 EGO Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığında İdari İşler Şube Müdürü,

2015 -2016 EGO Satınalma Dairesi Başkanlığında, İhale İşleri Şube Müdürü görevlerinde bulunmuştur.

2016 yılında, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı olarak Ahi Evran Üniversitesine atandı.  İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığının yanısıra vekaleten Genel Sekreter yardımcısı olarak görev yapan, Ayberk ÖZEŞ evli ve 2 çocuk babasıdır.